Dia a dia

En aquest apartat aniram fent un diari del que nam fent a les sessions de projectes.
Hecho con Padlet

9 comentaris:

 1. La biodiversitat es els animals les plantes...
  ALICIA

  ResponSuprimeix
 2. la biodiversidad es la variedad de la tera VALI

  ResponSuprimeix
 3. Em estudiat la ecosistema que son les:plantes animals el terestre i el marin

  ResponSuprimeix
 4. PERQUE LES TORTUGES ESTAN EN PERILL D'EXTINCIO
  Les tortuges han estat caçadas durant anys per els seus caparaçons que s'han utilitzat per fes jojes i altres coses significa que la especie esta en perill a pesar que es ilegal. Tambe les estan fent mal el cambi climatic. Centes de tortuges son caçades senser voler cada any a les xarxes de pesca lo que moltes vegades les conduex a ahogarse.

  ResponSuprimeix
 5. L'autor ha suprimit aquest comentari.

  ResponSuprimeix
 6. PERQUE LES TORTUGES ESTAN EN PERILL D'EXTINCIO
  Les tortuges han estat caçadas durant anys per els seus caparaçons que s'han utilitzat per fes jojes i altres coses significa que la especie esta en perill a pesar que es ilegal. Tambe les estan fent mal el cambi climatic. Centes de tortuges son caçades senser voler cada any a les xarxes de pesca lo que moltes vegades les condueix a ofegar-se.

  ResponSuprimeix
 7. Hola soc na Carla de 4tA i avui hem anat a el ajuntament de Llucmajor de excursio me l´ho he pasat molt bé i he apres moltes coses com que son els regidors ELS REGIDORS SON ... els regidors son les persones que fan coses per el batle i per el ajuntament per jo la mes important era la escriptora els seus poemes eran molt
  bonics

  ResponSuprimeix